HzBoy | Дата: Вторник, 29.04.2025, 22:00 | Сообщение # 1 |
 Полковник
Статус: Offline
| Всім гарного дня! Дуже зацікавили прикраси в українському етностилі, але помітила, що вони різні — буковинські, гуцульські, слобожанські... А чим вони відрізняються? Хотілося б трохи розібратися перед вибором.
|
|
| |
la2217596 | Дата: Четверг, 01.05.2025, 10:16 | Сообщение # 2 |
 Полковник
Статус: Offline
| Я взагалі не великий шанувальник мас-маркету, особливо коли йдеться про прикраси. Мені завжди хотілося мати щось унікальне, з душею, не схоже на те, що в кожного другого. І от відкриттям для мене стали українські народні прикраси, які не тільки мають глибоке коріння, а ще й виглядають сучасно й гармонійно з будь-яким стилем. Раджу всім звернути увагу на інтернет-магазин Oksana Boriychuk — це справжня скарбниця етнічного мистецтва. Там усе створене вручну, з повагою до традицій і любов’ю до кожної деталі. Нещодавно купувала сережки висюльки https://oksana-boriychuk.com.ua/products/serezhki-pidviski зверніть увагу. Замовляла вже кілька разів і жодного разу не пошкодувала — прикраси приходять швидко, якість на висоті, упаковка приємна, все дуже продумано. А головне — носиш і розумієш, що це частинка нашої культури, яка живе і дихає разом з тобою.
|
|
| |