Де краще зробити лазерку у Києві
|
|
kircenkotamara | Дата: Воскресенье, 16.03.2025, 18:59 | Сообщение # 1 |
Сержант
Статус: Offline
| Привіт! Планую зробити лазерну епіляцію в Києві та хочу вибрати справді надійну студію. Хто вже проходив процедуру, розкажіть, які студії в місті варто звернути увагу? Мені важливий якісний результат, безпека та професіоналізм спеціалістів. Не хочеться потрапити в якусь недостатньо перевірену студію, де можна зіткнутися з проблемами. Може, хтось вже має досвід і може порекомендувати хороші місця з сучасним обладнанням?
|
|
| |
olkamaslova761 | Дата: Воскресенье, 16.03.2025, 19:02 | Сообщение # 2 |
 Сержант
| Хороша студія обов’язково використовує апарати нового покоління, що мінімізують ризик роздратувань і забезпечують більш тривалий ефект. Варто звертати увагу на досвід і сертифікацію спеціалістів, оскільки це не тільки впливає на результат, але й на безпеку процедури.
|
|
| |
viktorovnauliana711 | Дата: Воскресенье, 16.03.2025, 19:04 | Сообщение # 3 |
Майор
| Зараз багато студій, тому як на мене, то краще саме читати відгуки, я сама зараз шукаю варіанти, бо хочеться записатися в перевірену. Знати щось для себе не так легко, реклами багато, я не дуже довіряю блогерам ітп, краще якщо звичайна людина радить, яка зробила процедури не по бартеру.
|
|
| |
svetikneskromnaa | Дата: Воскресенье, 16.03.2025, 19:07 | Сообщение # 4 |
Рядовой
| Ох, дівчата, коли я вперше вирішила спробувати лазерну епіляцію, сумнівалася, адже до цього мені доводилося боротися з волоссям за допомогою депіляції та воску. Але після кількох сеансів із використанням сучасних лазерів, таких як ELOS і 3D, я зрозуміла, що це найкращий вибір. Лазерна епіляція в Києві https://epilaser.com.ua/ua/lazerna-epilyaciya-podmishek/ у студії ЕпіЛазер подарувала мені не тільки ідеальну гладкість шкіри, але й позбавлення від постійних болісних процедур. На відміну від старих методів, таких як шугаринг чи воскова епіляція, лазер працює на більш глибокому рівні, руйнуючи волосяний фолікул, що запобігає повторному росту волосся. Процедури займають менше часу, а результат стає помітним уже після першого сеансу. Важливо, що лазерна епіляція безпечна для шкіри, і з кожним сеансом волосся стає все тоншим і рідшим. Я особисто ходила на процедури в клініку на Оболоні та в Комфорт Таун, і мені завжди надавали максимальну турботу та комфорт. Завдяки цьому методу я забула про гоління та інші методи видалення волосся. Раджу, не пошкодуєте.
|
|
| |
mariaflorova28 | Дата: Воскресенье, 16.03.2025, 19:08 | Сообщение # 5 |
Рядовой
| Цитата viktorovnauliana711 (  ) Зараз багато студій, тому як на мене, то краще саме читати відгуки, я сама зараз шукаю варіанти, бо хочеться записатися в перевірену. Знати щось для себе не так легко, реклами багато, я не дуже довіряю блогерам ітп, краще якщо звичайна людина радить, яка зробила процедури не по бартеру. Я згодна! тому ніколи на рекламу не ведуся.
|
|
| |
misterbicips | Дата: Воскресенье, 16.03.2025, 19:09 | Сообщение # 6 |
 Полковник
| Чи варто робити лазерну епіляцію чоловікам? Бере чоловіче волосся?
|
|
| |
la2217596 | Дата: Воскресенье, 16.03.2025, 19:11 | Сообщение # 7 |
 Полковник
| Цитата misterbicips (  ) Чи варто робити лазерну епіляцію чоловікам? Бере чоловіче волосся? Лазерну епіляцію роблять як чоловіки, так і жінки. Про студію лазерної епіляції ЕпіЛазер в Києві https://epilaser.com.ua/ua/ чула багато позитивних відгуків, але ще сама ніяк не наважусь записатися на процедури, хоча треба, вже скоро літо.
|
|
| |
svetikneskromnaa | Дата: Воскресенье, 16.03.2025, 19:13 | Сообщение # 8 |
Рядовой
| У мене дуже круті результати завдяки цій студії, подружки теж тут роблять та задоволені.
|
|
| |
kircenkotamara | Дата: Воскресенье, 16.03.2025, 19:14 | Сообщение # 9 |
Сержант
| Тоді дійсно треба записуватися та не зволікати
|
|
| |
viktorovnauliana711 | Дата: Воскресенье, 16.03.2025, 19:15 | Сообщение # 10 |
Майор