Де краще замовити одяг з логотипом?
|
|
kirilzhilenko80 | Дата: Четверг, 20.02.2025, 14:30 | Сообщение # 1 |
 Полковник
Статус: Offline
| Потрібно замовити одяг для персоналу в нашу компанію. Вибір великий, але я не знаю, чи є компанії, які можуть зробити не тільки стильний, а й практичний одяг. Це мають бути півсезонні куртки та сорочки для роботи в офісі, щоб вони виглядали акуратно, але в той же час були зручні. Хто може порадити, як зробити правильний вибір?
|
|
| |
cqqoe | Дата: Четверг, 20.02.2025, 14:32 | Сообщение # 2 |
Рядовой
| Я б порадив звертати увагу на фасони, які не лише красиві, але й функціональні. У нас була проблема з тим, що частина персоналу не могла працювати в певному одязі, бо він був надто тісний або, навпаки, занадто великий. Варто зробити замовлення у компанії, яка має можливість запропонувати різні фасони для людей різних типів фігур. А ще дуже важливо звертати увагу на зручність тканини — якщо це одяг для роботи в офісі, то тканина повинна добре пропускати повітря.
|
|
| |
a_sov | Дата: Четверг, 20.02.2025, 14:32 | Сообщение # 3 |
Полковник
| Однозначно звертайте увагу на практичність і комфорт. Я замовляв корпоративний одяг для працівників, і після кількох невдалих спроб з дешевшими варіантами я зрозумів, що важливо обирати перевірену компанію, яка спеціалізується саме на корпоративному одязі. Вони дають гарантію, що одяг буде зручний у носінні, не вигорить через кілька прань і добре виглядатиме навіть через багато місяців використання.
|
|
| |
menigorek | Дата: Четверг, 20.02.2025, 14:35 | Сообщение # 4 |
 Подполковник
| Цитата a_sov (  ) Однозначно звертайте увагу на практичність і комфорт. Я замовляв корпоративний одяг для працівників, і після кількох невдалих спроб з дешевшими варіантами я зрозумів, що важливо обирати перевірену компанію, яка спеціалізується саме на корпоративному одязі. Вони дають гарантію, що одяг буде зручний у носінні, не вигорить через кілька прань і добре виглядатиме навіть через багато місяців використання. Доброго дня! Ми нещодавно замовляли одяг для персоналу https://zapikanka.com/ в офіс. "Запіканка" зробила все від А до Я: спочатку допомогли з дизайном, потім підібрали тканини, що підходять для щоденного носіння. Усі співробітники були задоволені якістю. Різні варіанти крою, зручний підхід до кожного. Мені дуже сподобалось, що вони все роблять в Україні, та ще й дають гарантію на брендування. Якраз шукав таку компанію, яка все робить на місці. Справжні професіонали! І плюс, вони врахували всі наші особливості, коли розробляли дизайн, що дозволило одягу виглядати ще більш елегантно.
|
|
| |