Де у Києві брати авто на прокат?
|
|
Medved | Дата: Воскресенье, 12.11.2023, 12:47 | Сообщение # 1 |
 Рядовой
Статус: Offline
| Підкажіть варіанти, де у столиці можна брати автомобілі на прокат. Цікавить, на скільки автомобілі чисті, справні та чи нормальний там автопарк. Адже якщо вже брати і платити гроші, то хочеться мати хороший автомобіль.
|
|
| |
Vivaro | Дата: Воскресенье, 12.11.2023, 12:59 | Сообщение # 2 |
 Рядовой
| Послугами автопрокатів ще жодного разу не користувався. Адже чомусь у мене таке враження, то там завжди підковують поламані автомобілі, які можуть у будь-який момент поламатися. Адже для того, щоб тримати авто у належному стані, у нього потрібно вкладати багато грошей.
|
|
| |
Chek | Дата: Воскресенье, 12.11.2023, 13:06 | Сообщение # 3 |
 Рядовой
| Цитата Vivaro (  ) Послугами автопрокатів ще жодного разу не користувався. Адже чомусь у мене таке враження, то там завжди підковують поламані автомобілі, які можуть у будь-який момент поламатися. Адже для того, щоб тримати авто у належному стані, у нього потрібно вкладати багато грошей. От через те, що не користувалися послугами компаній із прокату, вам і складно зробити висновки. Особисто я їздив на прокатному автомобілі багато разів. Лише один раз мені дали старенький Вольво, який не відповідав описі на сайті. Але після цього випадку я просто звернувся в інший прокат і не прогадав. Я дуже задоволений, що тоді знайшов компанію RentDrive https://rentdrive.ua/ , адже тепер у різних ситуаціях, які виникають, я знаю, куди звернутися. Так що, якщо вам буде потрібний автомобіль на прокат, звертайтеся до них і точно будете задоволені.
|
|
| |
Irochka | Дата: Воскресенье, 19.11.2023, 19:06 | Сообщение # 4 |
Сержант
| У Києві є багато компаній з прокату автомобілів. Деякі з найпопулярніших можуть включати:
1. **Avis** 2. **Sixt** 3. **Europcar** 4. **Budget** 5. **Hertz**
Ці компанії зазвичай мають кілька пунктів прокату у місті, включаючи міжнародний аеропорт, вокзали та центральні частини міста. Вибір конкретної компанії може залежати від вашого місцезнаходження у місті, вимог до конкретних автомобілів, а також цінової політики.
Рекомендую заздалегідь перевіряти ціни та умови оренди на веб-сайтах кожної компанії або за допомогою онлайн-сервісів порівняння цін прокату автомобілів для отримання кращої пропозиції. Також не забувайте про правила страхування та вимоги до водійського стажу при оренді.
|
|
| |
Nikita | Дата: Пятница, 23.08.2024, 20:59 | Сообщение # 5 |
Полковник
| Цікавить оренда мікроавтобусів в Одесі з водієм?
|
|
| |
dianaiwantschuk | Дата: Суббота, 24.08.2024, 14:36 | Сообщение # 6 |
Полковник
| Якщо вас цікавить оренда мікроавтобусів в Одесі з водієм, рекомендую звернутися до компанії "LuxServis". На сайті https://luxservis.com.ua/odesa/avto-z-vodiyem/orenda-mikroavtobusiv/ ви знайдете широкий вибір мікроавтобусів з професійними водіями. Компанія пропонує комфортний транспорт для будь-яких потреб, будь то корпоративні поїздки, екскурсії або особисті подорожі. Їхній сервіс відзначається високим рівнем обслуговування та надійністю.
|
|
| |