Оформлення спадщини
|
|
simaverona | Дата: Среда, 22.03.2023, 13:00 | Сообщение # 1 |
 Сержант
Статус: Offline
| Друзі, хто допоможе з консультацією в оформленні спадщини? Нещодавно померла бабуся, а в Черкасах у неї двокімнатна квартира стоїть, яка у спадок переходить мені як єдиній спадкоємиці. Скажіть, з чого почати оформлення, які будуть потрібні документи і наскільки це довгий і витратний процес?
|
|
| |
fionafilono | Дата: Среда, 22.03.2023, 13:11 | Сообщение # 2 |
 Подполковник
| Процес не швидкий, але все ще залежить від конкретного випадку. Якщо ви справді єдина спадкоємиця і в процесі оформлення спадщини не з'являться нові спадкоємці, то думаю, проблем не буде і угода пройде відносно швидко.
|
|
| |
lusalusiv | Дата: Среда, 22.03.2023, 13:15 | Сообщение # 3 |
 Рядовой
| Головне вам встигнути написати заяву про вступ у спадок за законом, але це потрібно зробити протягом 6 місяців з дня смерті. при собі мати документи на квартиру : свідоцтво про смерть спадкодавця, паспорт спадкоємця, документи, що підтверджують родинний зв'язок і, право на нерухомість. Більш детальну можете пошукати в інтернеті
|
|
| |
ufimovaanecka | Дата: Среда, 22.03.2023, 13:24 | Сообщение # 4 |
 Лейтенант
| Оформлення спадщини може бути досить складним процесом, але за допомогою правильних кроків і документів думаю, що має пройти досить швидко і успішно. Для початку варто подати заяву про вступ у спадщину у нотаріуса. У Черкасах можна звернутися як до державного, так і до приватного, різниці особливої немає, ціни у них на послуги приблизно однакові.Але як показує практика в приватних нотаріусах процес йде трохи швидше. На цьому сайті ви можете вибрати будь-якого нотаріуса в Черкасах https://notarius-ua.top/notariusi-cherkasi/
|
|
| |