Купівля сукні
|
|
olesia9586 | Дата: Четверг, 16.02.2023, 23:24 | Сообщение # 1 |
Рядовой
Статус: Offline
| Всім привіт! Хочу собі на весну придбати красиву сукню, але поки не визначилась яку саме, та де купувати. Порадьте красиві моделі суконь, та інтернет-магазин де її можна не дуже дорого купити.
|
|
| |
lydmula8888 | Дата: Четверг, 16.02.2023, 23:28 | Сообщение # 2 |
Рядовой
| Весна вже на порозі, і я вже трохи оновила свій гардероб новими речами, в тому числі купила декілька суконь. Можу тобі дати посилання на магазин де я купую сукні, там і якість завжди на висоті та ціни не завищені.
|
|
| |
olesia9586 | Дата: Четверг, 16.02.2023, 23:32 | Сообщение # 3 |
Рядовой
| Ось я і хочу знайти магазин де якість суконь хороша і ціни адекватні, бо потрапляють на очі магазини де ціна сукні, як моя зарплата. Буду дуже вдячна якщо ти підкажеш магазин де ти купуєш одяг. Також як у них з доставкою та оплатою?
|
|
| |
lydmula8888 | Дата: Четверг, 16.02.2023, 23:41 | Сообщение # 4 |
Рядовой
| Тримай посилання на магазин де плаття https://candy-style.com.ua/ua/katalog-tovarov/plat-ja/ дуже хорошої якості, різних фасонів та кольорів. Моделей суконь у них не менше 1000, дня мало щоб усі переглянути, і кожну хочеться купити, бо всі вони особливі. Особисто я собі недавно купила зелену сукню-піджак у класичному стилі, яку можна носити на всі випадки життя, і скрізь вона буде доречна. А пояс що на талії, робить її візуально стрункішою. В мене вже багато суконь з цього магазину і всі дуже круті. Оплата до речі при отримані, тому ризиків немає. Можна приміряти та в разі якщо не підійде розмір, без проблем обміняти.
|
|
| |
ssofiya5236385 | Дата: Пятница, 17.02.2023, 18:10 | Сообщение # 5 |
Сержант
| Крутое платье, мне понравилось, сейчас посмотрю есть ли мой размер.
|
|
| |