Де можна купити газовий генератор б/у?
|
|
misterbicips | Дата: Среда, 25.01.2023, 22:47 | Сообщение # 1 |
 Полковник
Статус: Offline
| Привіт всім! Мені дуже потрібний газовий генератор б/у, на новий трохи не вистачає коштів. Порадьте інтернет-магазин де продають підтримані газові генератори в гарному стані, та бажано зі швидким відправленням.
|
|
| |
Levchenko | Дата: Среда, 25.01.2023, 22:52 | Сообщение # 2 |
 Полковник
| Знаю я один дуже хороший інтернет-магазин, де я купував собі та своїм батькам генератор б/у, який працює як на газу, так і бензині. Відправили в день замовлення, і через три дні я забрав генератор з Нової почти.
|
|
| |
misterbicips | Дата: Среда, 25.01.2023, 22:55 | Сообщение # 3 |
 Полковник
| Варіант генератора, що працює як на газу, так і бензині, мені підходить. Можеш мені уточнити якої моделі твій генератор, і в якому магазині купував? Дуже буду вдячний за інформацію!
|
|
| |
Levchenko | Дата: Среда, 25.01.2023, 23:07 | Сообщение # 4 |
 Полковник
| Мені порадив магазин Intstyle мій знайомий, він також там купував генератор. Мені сподобалось те, що там консультують спеціалісти, та допомагають підібрати потрібний генератор.
Купив я два генератори газ-бенз 4.5 кВт Konner Sohnen KS5000ЕG стартер https://intstyle.com.ua/ua....starter в дуже гарному стані, від нових не відрізниш. Якщо заправляти бензином, то його витрати в годину 1.3 літри, але я користуюсь генератором в основному на газу, це вигідніше. Відправили мені їх в день замовлення, і вже через три дні забрав з Нової почти.
|
|
| |
pannanova97 | Дата: Среда, 25.01.2023, 23:47 | Сообщение # 5 |
Рядовой
| спасибо вам за рекомендации))
|
|
| |
rittiukia | Дата: Воскресенье, 02.04.2023, 21:01 | Сообщение # 6 |
 Лейтенант
| Б/у брать не советую. Да и смысл в чем, если можно недорого купить новый генератор Loncin https://lodka5.com.ua/generatory/generatory-loncin/ Вот тут в интернет магазине "Лодка5" посмотрите каталог, там модели есть разные, выбрать можно без проблем подходящий. Цены здесь самые выгодные в Украине, дешевле вы точно ничего не найдете.
|
|
| |