Купівля бездротових навушників
|
|
misterbicips | Дата: Понедельник, 14.11.2022, 02:47 | Сообщение # 1 |
 Полковник
Статус: Offline
| Доброї ночі! Я не знаю як у вас, а в мене дуже часто ламаються провідні навушники, тому вихід я знайшов в купівлі бездротових навушників. Порадьте мені якісні бездротові навушники, та інтернет-магазин де їх можна купити.
|
|
| |
Levchenko | Дата: Понедельник, 14.11.2022, 02:53 | Сообщение # 2 |
 Полковник
| Привіт! Провідні навушники це минулий час, зараз усі користуються бездротовими навушниками, і я також. У них по перше звучання дуже круте, і немає цих дротів що завжди плутаються. Тому купуй собі бездротові навушники, не пожалкуєш.
|
|
| |
misterbicips | Дата: Понедельник, 14.11.2022, 19:18 | Сообщение # 3 |
 Полковник
| Привіт! От і я хочу купити собі бездротові навушники, але не знаю які краще обрати. Підкажи, будь ласка, які саме бездротові навушники ти собі купував, і в якому інтернет-магазині?
|
|
| |
Levchenko | Дата: Понедельник, 14.11.2022, 19:25 | Сообщение # 4 |
 Полковник
| Я також не одразу зміг визначитися, але трохи почитав інформацію в інтернеті, і це дуже допомогло. Купив я собі Бездротові навушники ANKER SoundСore Life Dot 3i Black, в перевіреному інтернет-магазині https://eldorado.ua/uk/headphones/c1038998/ де великий вибір якісної техніки та аксесуарів до неї, по хорошим цінам.
Дані навушники знаходяться в дуже компактному кейсі, тому їх зручно скрізь взяти собою. Вони ідеально сидять у вухах, і не випадають навіть при моїх ранішніх пробіжках. А самим основним їх плюсом являється звучання, воно чисте і гучне.
|
|
| |
makarickckck | Дата: Четверг, 16.03.2023, 23:12 | Сообщение # 5 |
 Сержант
| Шість тисяч мені дуже дорого.
|
|
| |
rittiukia | Дата: Четверг, 16.03.2023, 23:18 | Сообщение # 6 |
 Лейтенант
| Цитата misterbicips (  ) Доброї ночі! Я не знаю як у вас, а в мене дуже часто ламаються провідні навушники, тому вихід я знайшов в купівлі бездротових навушників. Порадьте мені якісні бездротові навушники, та інтернет-магазин де їх можна купити.
Зі свого особистого досвіду, я можу сміливо вам радити інтернет-магазин Caseyou https://caseyou.com.ua/ua/ Аксесуари для телефонів у Україні тут за найвигіднішими цінами. Я зовсім недавно у них купила собі класні Bluetooth навушники BOROFONE BW04,- не можу передати як ними задоволена! Звучання кришталево чисте, вони дуже зручні та практичні. При цьому ціна на них не космічна, а доступна. Раджу теж розглянути як варіант, і дуже непоганий.
|
|
| |