rostikgrin1989 | Дата: Понедельник, 26.05.2025, 08:27 | Сообщение # 1 |
Сержант
Статус: Offline
| Не так давно в мене виникла ситуація, коли потрібно було терміново організувати доставку квітів у Львові https://proflowers.ua/ua/dostavka-kvitiv-lviv . Я живу в іншому місті, а привітати близьку людину з важливою подією дуже хотілося саме в день святкування. Пошукала кілька варіантів і випадково натрапила на сервіс ProFlowers. Вирішила замовити саме там — і не прогадала.
По-перше, приємно вразив великий вибір букетів — від класичних троянд до більш креативних композицій з еустом, альстромерій і навіть сезонних квітів. Є варіанти на будь-який бюджет, до того ж дуже зручна фільтрація по нагодах, кольорах і вартості.
По-друге, сам процес замовлення надзвичайно простий і швидкий. Я обрала букет, додала листівку, ввела дані одержувача — і все готово. Оплата онлайн пройшла без проблем. Особливо сподобалося, що після оформлення замовлення зі мною зв'язалися, щоб уточнити деталі доставки, що додало впевненості у відповідальному підході.
Доставку виконали вчасно — буквально до хвилини. Кур'єр був ввічливий, а букет — просто неймовірний! Свіжі квіти, гарно оформлені, все відповідало фото на сайті. Отримувачка була у захваті, а я — спокійна, що все пройшло на найвищому рівні.
З упевненістю можу сказати, що ProFlowers — це надійна доставка квітів у Львові, яка дійсно піклується про клієнтів і якість послуг. Тепер знаю, куди звертатися в подібних ситуаціях, і можу щиро рекомендувати цей сервіс усім, хто хоче зробити приємне близьким, навіть на відстані.
|
|
| |