tbes50203 | Дата: Суббота, 19.04.2025, 13:15 | Сообщение # 1 |
Рядовой
Статус: Offline
| Привіт усім! Хтось уже купував щось у LuForu? Побачила їх у Instagram — візуально речі дуже стильні, особливо зацікавили топи, бо якраз шукаю щось літнє, легке, але небанальне. Хочу щось не з масмаркету, а більш унікальне. Ціни наче адекватні, але хотілось би почути живі відгуки. Яка якість? Як сидить на фігурі? Особливо цікавить, чи не просвічуються світлі тканини і як після прання — тримають форму чи ні? Можливо, хтось може порадити конкретну модель з топів, яка виявилась вдалою покупкою? Бо я трохи вагаюсь — красиво виглядає на фото, але не хочеться купити просто "інстаграмну" річ, яка через місяць розлазиться. Якщо хтось вже мав справу з цим брендом — дуже вдячна за ваш досвід
|
|
| |
evanduke324 | Дата: Суббота, 19.04.2025, 20:00 | Сообщение # 2 |
Рядовой
| Так, я вже мала досвід із https://luforu.com/katalog/verh/topy/ якраз із їхньою лінійкою топів — тож можу трохи розповісти з власного досвіду. Загалом, залишилась задоволена, хоча й не без нюансів. Першим, що мене підкупило, була концепція бренду — український, молодий, з акцентом на лаконічність і продуманий крій. Я замовляла два топи: один базовий білого кольору на тонких бретельках, інший — більш вечірній, з відкритими плечима. І скажу тобі чесно: ці речі виглядають значно дорожче, ніж коштують. Тканини — приємні, не штучні, з м’якою текстурою. Білий топ — з натуральної бавовни з додаванням еластану, дуже легкий, але не просвічується, що мене приємно здивувало. Я, до речі, спеціально перевіряла його при різному світлі, бо не люблю носити додатковий бюстгальтер або топ під топ — і тут все окей. Щодо крою — LuForu точно приділяє увагу деталям. Нічого не стирчить, шви акуратні, посадка хороша. Я взяла розмір М, як зазвичай, і все сіло ідеально. Один момент: тканина делікатна, тому рекомендую прати вручну або хоча б у мішечку для прання на делікатному режимі. Один раз поспішила й кинула в машинку з іншими речами — не було критично, але трохи змінилася фактура. Також, на мій смак, LuForu трохи маліє в плечах — якщо ти між розмірами, краще взяти більший.
|
|
| |
thiefcrazy98 | Дата: Воскресенье, 20.04.2025, 00:44 | Сообщение # 3 |
Рядовой
| Цікаво читати ваші відгуки про LuForu, бо я сама кілька разів натрапляла на них у стрічці, але поки не наважувалась замовляти. Тепер точно гляну на їхні топи ближче — дякую, що поділились досвідом!
|
|
| |