elektroman | Дата: Пятница, 04.04.2025, 16:23 | Сообщение # 1 |
Лейтенант
Статус: Offline
| Я завжди був скептичний до таких сервісів, типу "онлайн-калькуляторів", бо часто це просто сторінки з купою банерів і мінімумом функціоналу. Але https://uplan.com.ua/ реально здивував. По-перше — дуже простий, по-друге — точний, а головне — універсальний. Він мені допоміг у ситуації, коли треба було порахувати зарплату “чистими” після сплати податків. Не хотів лізти в закони й формули, тому просто знайшов калькулятор податку на доходи — і все.
Потім ще кілька разів користувався: рахував, скільки треба накопичити, щоб вкласти гроші під відсоток, і яка вийде сума через рік. Для цього там є зручний калькулятор депозитів. До речі, можна вказати, чи капіталізуються відсотки, як часто вони нараховуються — все, як у банку.
А найчастіше я, мабуть, використовую ту функцію, де розраховується відсоток від суми — це прям мастхев для кожного. Скільки буде 12% від 8700? Секунда — і є відповідь. Раніше сидів із калькулятором на телефоні й думав, чи точно правильно рахую. Тепер не парюсь. Сайт зберіг у закладки й уже кілька разів відправляв друзям. Вартий уваги, однозначно.
|
|
| |