ГлавнаяРегистрацияВход New-journals
Суббота, 14.06.2025, 19:17
Форма входа
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Побачила рекламу українського бренду Tsevau
thiefcrazy98Дата: Понедельник, 17.03.2025, 16:37 | Сообщение # 1
Рядовой
Статус: Offline
Привіт усім! Нещодавно я побачила рекламу українського бренду Tsevau, який пропонує стильний одяг для жінок. Вони обіцяють широкий асортимент, який підкреслює індивідуальність. Мене цікавить, чи хтось з вас вже мав досвід покупки в цьому магазині? Я зазвичай обираю бренди, які не тільки виглядають стильно, але й добре сидять на тілі, а також виготовлені з якісних тканин. Яким чином у Tsevau це поєднується? І ще, чи є у них щось для офісу, бо шукаю одяг, який підходить на роботу, але при цьому не здається нудним і однотипним. Буду дуже вдячна за поради!

tbes50203Дата: Понедельник, 17.03.2025, 20:33 | Сообщение # 2
Рядовой
Я кілька разів купувала в https://tsevau.com/ і можу поділитися своїми враженнями. Одяг цього бренду дійсно підходить для різних ситуацій — і для офісу, і для вечірніх виходів. Тканини в їхньому асортименті, на мій погляд, досить якісні. Я купувала кілька суконь та блузок і була вражена тим, як вони виглядають навіть після прання. Матеріали приємні на дотик, не викликають дискомфорту при носінні. Окрім того, їхні моделі — це поєднання класики з модними акцентами, що робить їх не тільки стильними, але й універсальними. Тобто, вони можуть підійти як для робочого дня, так і для більш неформальних заходів. Щодо розмірів, то на сайті є дуже детальна таблиця, що допомагає правильно підібрати варіант, бо я також не люблю, коли розмір не співпадає або щось не так сидить. У мене був випадок, коли я замовляла блузу, і переживала, що вона буде маленькою, але все виявилося ідеально. Крім того, на сайті Tsevau є багато моделей, які можна комбінувати по-різному — наприклад, одна й та сама сукня може бути і на роботу, і на вечірку, якщо додати до неї стильні аксесуари.

evanduke324Дата: Вторник, 18.03.2025, 00:40 | Сообщение # 3
Рядовой
Цікаво почути вашу думку про Tsevau! Я теж помітила, що вони ставлять акцент на індивідуальність і стиль. Бренди, які дійсно намагаються поєднати елегантність із сучасними трендами, зараз рідкість на ринку. Дуже важливо, що одяг має гарну якість, адже часто трапляється, що покупка виглядає чудово на сайті, але після першого прання все зіпсовано. Радію, що цей бренд виглядає надійним.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Программу для просмотра файлов в формате Pdf можно скачать Здесь
Программу для просмотра файлов в формате Djvu можно скачать Здесь
Rambler's Top100 Рейтинг WomanTop МЕТА - Украина. Рейтинг сайтовЯндекс.Метрика
Яндекс цитирования
  New-journals.at.ua © 2025
Вязание крючком Рукоделие дуплет вязание крючком и спицами салфетки жакеты жилеты узоры Топы платья блузки кардиганы журнал мод Аксессуары вышивка юбка вышивка крестом Вышивка лентами болеро спицами кофты туники вязаные игрушки майки вязание крестом для детей Felice крючком Filethakeln вязание для дома Gedifra Цветы из бисера подарки из бисера Программы для изучения испанского я вышивка бисером бисероплетение Вышивка шелковыми лентами Вязание спицами Ирэн Вышивка детям вышивка для детей Вышивка крестиком Цветные схемы 1000 mailles Diana креатив Вышивка для души вяжем для малыша вязание для мужчин Сабрина Baby сабрина вязание для детей Вяжем для детей Ottobre шьем детям выкройки 2011 вязание спицами для детей Diana Moden Вышиваю крестиком ателье Шитье и Крой Вышитые картины Susanna сюзанна меланж вязание для женщин Diana маленькая Sandra сандра Право учить. Работа над ошибками Вязание крючком для начинающих Чудесный крючок пуловеры Anny blatt Валя-Валентина покрывало крючком коврик крючком вязаные сумки Katia Фигурки из бисера Вяжем детям Formula Рукоделия вышивка гладью Декупаж батик Diana Вязание для вас выкройка вязание для начинающих Diana рекомендует Вязание для вас Моэм Сомерсет КАРДИГАН Patrones схемы вышивки крестиком Вязание модно и просто Спецвыпуск Вязание ваше хобби Вязаный креатив схемы вышивки Вяжем крючком