ГлавнаяРегистрацияВход New-journals
Суббота, 21.06.2025, 04:55
Форма входа
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Вибір плитки для кухні
iri431851Дата: Четверг, 13.03.2025, 20:33 | Сообщение # 1
Лейтенант
Статус: Offline
Планую ремонт на кухні і задумався над вибором плитки для підлоги. Хочу, щоб вона була міцною, стійкою до вологи та мала стильний вигляд. Кухня у мене досить прохідна зона, тому важливо, щоб плитка не стиралася і не втрачала вигляд з часом. Також думаю про керамограніт, бо чув, що він ще міцніший. Але чи не буде він занадто холодним? І де краще замовити якісну плитку, щоб не переплатити? Буду вдячний за будь-які поради та ваш досвід у виборі покриття для кухонної підлоги!

vlad0211vДата: Четверг, 13.03.2025, 20:43 | Сообщение # 2
Лейтенант
Статус: Offline
Дійсно, для кухні варто вибирати зносостійку плитку, бо це місце з високим рівнем навантаження. Керамограніт – чудовий варіант, бо він дуже міцний, не боїться води та довго зберігає первісний вигляд. Щодо холоду – це правда, але проблему легко вирішити за допомогою теплої підлоги або затишного килимка. Якщо шукаєш якісну плитку за адекватною ціною, можеш подивитися варіанти в інтернет-магазині keramamix https://keramamix.com.ua/ . Вони працюють понад 15 років і пропонують величезний вибір плитки від найкращих світових виробників – від українських до італійських та іспанських брендів. До того ж, можна замовити онлайн і не витрачати час на поїздки по магазинах.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Программу для просмотра файлов в формате Pdf можно скачать Здесь
Программу для просмотра файлов в формате Djvu можно скачать Здесь
Rambler's Top100 Рейтинг WomanTop МЕТА - Украина. Рейтинг сайтовЯндекс.Метрика
Яндекс цитирования
  New-journals.at.ua © 2025
Вязание крючком рукоделие костюмы Салфетки Жакеты Узоры пончо платья Юбки аксессуары крючок накидки вышивка юбка куртка вышивка крестом вышивка лентами шапочки спицами береты вязание крестом Benissimo подушки для детей Felice для всей семьи крючком Filethakeln Inspіration Gedifra бисероплетение шапки платье вязание спицами Ирэн Phildar Вышивка детям вышивка крестиком Цветные схемы 1000 mailles Cintas Diana креатив схемы бисер 2010 Phildar для детей варежки камней Браслеты колье ожерелье серьги Ottobre выкройки 2011 sandra вышивка Diana Moden наталья Вышитые картины Diana маленькая Sandra Bouton d'Or Anny blatt online сумки игрушки Katia Moda Croche Crochet! пледы тапочки чехлы 100 вязаных идей для вашего дома Borda en Liston & Punto de Cruz Formula Рукоделия Декупаж Diana Вязание для вас выкройка La Dantelle Bolillos y bordados Muestras y Motivos Bergere de France 2012 Diana рекомендует Вязание для вас robotki reczne Knit&Mode Penelope Cuaderno Bolillos Моэм Сомерсет Patrones 2013 Спецвыпуск Вязаный креатив 2014 Схемы вышивки Katia 66 посмотреть детям Beads Bee