iri431851 | Дата: Четверг, 13.03.2025, 20:33 | Сообщение # 1 |
Лейтенант
Статус: Offline
| Планую ремонт на кухні і задумався над вибором плитки для підлоги. Хочу, щоб вона була міцною, стійкою до вологи та мала стильний вигляд. Кухня у мене досить прохідна зона, тому важливо, щоб плитка не стиралася і не втрачала вигляд з часом. Також думаю про керамограніт, бо чув, що він ще міцніший. Але чи не буде він занадто холодним? І де краще замовити якісну плитку, щоб не переплатити? Буду вдячний за будь-які поради та ваш досвід у виборі покриття для кухонної підлоги!
|
|
| |
vlad0211v | Дата: Четверг, 13.03.2025, 20:43 | Сообщение # 2 |
Лейтенант
Статус: Offline
| Дійсно, для кухні варто вибирати зносостійку плитку, бо це місце з високим рівнем навантаження. Керамограніт – чудовий варіант, бо він дуже міцний, не боїться води та довго зберігає первісний вигляд. Щодо холоду – це правда, але проблему легко вирішити за допомогою теплої підлоги або затишного килимка. Якщо шукаєш якісну плитку за адекватною ціною, можеш подивитися варіанти в інтернет-магазині keramamix https://keramamix.com.ua/ . Вони працюють понад 15 років і пропонують величезний вибір плитки від найкращих світових виробників – від українських до італійських та іспанських брендів. До того ж, можна замовити онлайн і не витрачати час на поїздки по магазинах.
|
|
| |