чи треба змінювати раціон залежно від породи собаки
|
|
simplykitsune | Дата: Среда, 26.02.2025, 14:01 | Сообщение # 1 |
Рядовой
Статус: Offline
| Привіт всім! У мене є собака, і я завжди замислююся, чи треба змінювати її раціон залежно від породи. Я чула, що для великих собак важливо їсти їжу з високим вмістом білка, а ось для маленьких, здається, краще корм з іншими пропорціями. Тож виникає питання: чи є реально суттєва різниця в харчуванні для собак різних порід, чи це лише маркетинговий хід?
|
|
| |
maria | Дата: Среда, 26.02.2025, 14:03 | Сообщение # 2 |
Рядовой
| Звісно, є суттєва різниця в харчуванні собак залежно від їх породи, розміру і навіть віку. Для великих собак, особливо з активним способом життя, справді важливо, щоб раціон був збалансований, з більшим вмістом білків і меншим вмістом жиру. Це сприяє підтримці здоров'я суглобів і правильному розвитку м'язів. Для маленьких порід, таких як чихуахуа чи йоркширський тер'єр, корм повинен бути меншим за розміром гранул, але з високою енергетичною цінністю, адже маленькі собаки швидше витрачають енергію. Для кожної породи розроблені спеціалізовані корми, і на сайті https://bellizoo.com.ua/sobaki/korm-1434 можна знайти корми для будь-якої породи, від великих до маленьких собак. Корм для великих собак часто має додаткові компоненти, що підтримують здоров'я суглобів, а для маленьких — більший акцент на енергію та вітаміни. Такий підхід важливий, щоб забезпечити правильне харчування і підтримку здоров'я вашого улюбленця.
|
|
| |
simplykitsune | Дата: Среда, 26.02.2025, 14:05 | Сообщение # 3 |
Рядовой
| я також помітила, що для моєї собаки великої породи важливо правильно вибирати корм бо це впливає на активність і стан хутра
|
|
| |