Реабілітація після черепно-мозкової травми
|
|
tbes50203 | Дата: Понедельник, 03.02.2025, 13:37 | Сообщение # 1 |
Рядовой
Статус: Offline
| Привіт усім! Мене цікавить одне питання: чи дійсно Fizio є найкращою організацією для реабілітації після черепно-мозкової травми? Читав відгуки, де люди кажуть, що вона має великий досвід у такій сфері, але хочеться більше дізнатися від тих, хто вже проходив реабілітацію там. Як організація працює з такими травмами? Які методи реабілітації вони застосовують? Мене також цікавить, чи є у них комплексний підхід, який включає не лише фізичну реабілітацію, але й психологічну підтримку, адже я знаю, що після таких травм багато хто відчуває психологічні труднощі.
|
|
| |
evanduke324 | Дата: Понедельник, 03.02.2025, 15:06 | Сообщение # 2 |
Рядовой
| Я можу поділитися власним досвідом, тому що пройшов реабілітацію в Fizio після черепно-мозкової травми. Перш за все, хочу сказати, що для мене https://fizio.ua/reabilitacija-posle-cherepno-mozgovoj-travmy/ дійсно стала дуже важливою ланкою в процесі відновлення. Коли я потрапив туди, то вже мав досвід лікування в інших клініках, але, на жаль, результат був не таким ефективним. У Fizio на першому етапі дуже уважно підійшли до моїх проблем. Вони створили персоналізований план реабілітації, який враховував не лише фізичний стан, а й психологічний. Це справді важливо, тому що після черепно-мозкової травми багато хто стикається з депресією, тривогою та іншими емоційними труднощами. Щодо методів реабілітації, вони застосовують комплексний підхід, який включає фізіотерапевтичні процедури, тренування на спеціальних тренажерах, масажі та інші процедури для відновлення рухової функції. Однак, що мені найбільше сподобалося — це акцент на психологічну реабілітацію. Вони працюють з психологами та психотерапевтами, допомагаючи пацієнтам повернутися до нормального життя не лише фізично, а й емоційно. На мою думку, це величезний плюс, бо реабілітація після травм такого рівня — це не лише про відновлення фізичних функцій, але й про повернення до нормального стану у психологічному плані.
|
|
| |
thiefcrazy98 | Дата: Понедельник, 03.02.2025, 17:51 | Сообщение # 3 |
Рядовой
| Я також чув багато хорошого про Fizio і багато хто з моїх знайомих проходив реабілітацію саме там після черепно-мозкових травм. Звучить дуже переконливо, що у них комплексний підхід, включаючи не лише фізичні методи, але й психологічну підтримку, адже після таких травм дуже важко не тільки фізично, а й морально повернутися до нормального життя. Особисто я не мав досвіду лікування в Fizio, але знаю людей, які були задоволені результатами. Їм допомогли не лише з фізичними вправами, а й з адаптацією в повсякденному житті.
|
|
| |
Nikki_23 | Дата: Среда, 05.02.2025, 15:42 | Сообщение # 4 |
Лейтенант
| Всегда считал себя человеком с крепкими ногами, но одна неудачная тренировка в спортзале показала, что травмы случаются даже у подготовленных людей. Подвернул ногу, сильно растянул связки, и врач посоветовал носить бандаж на голеностоп https://ortocomfort.ua/bandazh-korset-golenostop/. В аптеках выбор был очень скудный, да и качество оставляло желать лучшего. Тогда знакомые порекомендовали обратиться в ортопедический салон Ортокомфорт. В магазине был просто огромный выбор моделей – от мягких эластичных до жестких фиксирующих. Консультант помог подобрать оптимальный вариант с хорошей поддержкой, но не стягивающий слишком сильно. Буквально через несколько дней почувствовал разницу – боль уменьшилась, походка стала увереннее. Теперь ношу бандаж при активных нагрузках, чтобы избежать повторных травм. Спасибо Ортокомфорту за качественный товар и грамотную консультацию!
|
|
| |