HzBoy | Дата: Воскресенье, 13.10.2024, 14:38 | Сообщение # 1 |
 Полковник
Статус: Offline
| Вчора помітив, що двері на моєму Mercedes GLC трохи погнулися після нещодавнього граду. Довелося задуматися, чи варто відразу купувати нові двері чи є сенс шукати б/у, але у хорошому стані. Хто що думає? Чи можна знайти десь добрі б/у двері, щоб не довелося відразу перефарбовувати?
|
|
| |
pechkin-1978 | Дата: Воскресенье, 13.10.2024, 15:21 | Сообщение # 2 |
 Лейтенант
Статус: Offline
| Я розумію твої переживання, бо сам зіткнувся з подібною проблемою нещодавно, коли шукав б у запчастини Мерседес Бенц https://imcar.com.ua/ua/ для свого E-Class. Теж думав, що буде складно знайти щось пристойне, але випадково натрапив на Imcar. Там великий вибір кузовних деталей, включаючи двері. І що мені сподобалося — вони ретельно перевіряють усі запчастини перед продажем, так що шанс отримати щось зі значними дефектами мінімальний. У них на сайті легко знайти потрібну частину, плюс можна замовити доставку. Я, наприклад, замовляв там кришку багажника, то привезли за три дні, все виглядало, як нове. Тож якщо шукаєш двері для свого GLC, можеш спокійно перевірити їхній сайт і зробити замовлення. Це дешевше, ніж нові деталі, а за якістю не гірше
Сообщение отредактировал pechkin-1978 - Понедельник, 14.10.2024, 11:14 |
|
| |