електронна сигарета
|
|
HzBoy | Дата: Пятница, 18.08.2023, 08:09 | Сообщение # 1 |
Полковник
Статус: Offline
| Доброго дня! Можливо, хтось з вас може порекомендувати магазини або платформи для придбання електронних сигарет? Важливо, щоб була можливість вибору різних моделей та смаків рідин для заправки.
|
|
| |
pechkin-1978 | Дата: Пятница, 18.08.2023, 08:15 | Сообщение # 2 |
Лейтенант
| Я вже давно вирішив змінити свою шкідливу звичку куріння на електронні сигарети. Досліджуючи ринок, натрапив на ПідЗатягнися - інтернет магазин електронних сигарет, подів, рідин для сигарет https://podzatyanis.in.ua/ вони пропонують великий асортимент електронних сигарет, подів та рідин. Обравши компактний набір для початківців та кілька смаків рідин, я відчув позитивні зміни у своєму стані та настрої. На сайті досить легко оформити замовлення, менеджери з радістю підберуть товар під потребу.
|
|
| |
n6113856 | Дата: Четверг, 23.05.2024, 16:08 | Сообщение # 3 |
Рядовой
| сайт не відкривається(
|
|
| |
crsys7 | Дата: Четверг, 06.06.2024, 00:51 | Сообщение # 4 |
Рядовой
| А навіщо Вам, щоб відкривався? Все одно всі магазини або платформи для придбання електронних сигарет будуть зачинені.
|
|
| |
ibragimihmatov | Дата: Понедельник, 22.07.2024, 22:38 | Сообщение # 5 |
Рядовой
| Доброго дня!
Якщо ви шукаєте надійні магазини або платформи для придбання електронних сигарет, я б рекомендував звернути увагу на Smoke System. Це інтернет-магазин https://smoke-system.com/elf-bar/, який пропонує широкий асортимент електронних сигарет, зокрема можна різних моделей і смаків рідин для заправки.
Основні переваги магазину Smoke System:
1. **Широкий вибір моделей** – ви зможете знайти електронні сигарети на будь-який смак та потреби. 2. **Різноманітність смаків рідин** – великий асортимент ароматів дозволить знайти свій улюблений смак. 3. **Зручність замовлення** – інтуїтивно зрозумілий сайт та швидка доставка по всій Україні.
|
|
| |
k13928409 | Дата: Четверг, 25.07.2024, 20:20 | Сообщение # 6 |
Рядовой
| Интересно!
|
|
| |
olforenko | Дата: Воскресенье, 01.09.2024, 19:02 | Сообщение # 7 |
Сержант
| А я уже давно использую электронные сигареты и рассматриваю возможность добавления КБД в мой вейп. Мне нужен качественный и чистый изолят КБД без примесей https://vapehydra.in.ua/samozames/cbd-izolyat-dlya-veypa - для приготовления КБД масла. В этом вейп-шопе можно найти такой продукт, который гарантирует 99% чистоту и отсутствие ТГК и других нежелательных веществ. Можете порекомендовать проверенные бренды, которые продают высококачественный изолят КБД? Буду признателен за советы и рекомендации.
|
|
| |
obudko78 | Дата: Суббота, 05.10.2024, 11:10 | Сообщение # 8 |
Рядовой
| супер
|
|
| |