Екологічно чисті товари для прибирання
|
|
misterbicips | Дата: Среда, 19.02.2025, 21:17 | Сообщение # 1 |
 Полковник
Статус: Offline
| Привіт всім! Я в пошуках магазину, де можна знайти екологічно чисті товари для прибирання. Хочу щось ефективне, але без шкоди для здоров’я. Також цікаво, де ви купуєте товари для жінок — може, є якісь невеликі магазинчики з авторськими річами? І ще: де краще брати речі для дітей, щоб було якісно та безпечно? Розкажіть, будь ласка, про ваш досвід!
|
|
| |
Дмитро | Дата: Среда, 19.02.2025, 22:16 | Сообщение # 2 |
Рядовой
| Мене також цікавать таке.
|
|
| |
la2217596 | Дата: Четверг, 20.02.2025, 16:29 | Сообщение # 3 |
 Полковник
| Я завжди намагаюся використовувати екологічні засоби для прання, адже здоров’я моєї родини – на першому місці. Після тривалих пошуків я знайшла чудовий інтернет-магазин "Пані на Дівані", де можна купити товари для прибирання дому https://paninadivani.com.ua/prania/ які безпечні навіть для найменших. Вибираю тут гелі для прання без агресивної хімії, а також м’які засоби для догляду за дитячим одягом. Після прання речі не тільки чудово пахнуть, а й залишаються м'якими без використання кондиціонерів. Приємний бонус – швидка доставка по Україні. Рекомендую всім мамам звернути увагу на екологічні засоби, адже вони дбайливо очищають тканини та не викликають алергії у дітей.
|
|
| |