Копченое мясо
|
|
mharshlizerm | Дата: Суббота, 05.02.2022, 20:37 | Сообщение # 1 |
Рядовой
Статус: Offline
| Думаю долго над приобретением коптильни для мяса,но все никак выбрать не могу. У кого может был опыт? Посоветуете на что обратить внимание при покупке и как выбирать?
|
|
| |
blinnaya22 | Дата: Воскресенье, 06.02.2022, 21:47 | Сообщение # 2 |
Сержант
| Коптильни бываю самые разные, есть для кафе, ресторанов, есть более простые варинты, можно и самим сделать. Для начал советую вам прочитать сатью: 5 советов по копчению мяса для начинающих, коптильня горячего копчения купить https://lifeglobe.net/entry/12325 В ней замечательные своеты, которые сделают извашего вкуснейший деликатес. Мне очень пригодилось, думаю и вам посожет. Гляньте, там во всех деталях. Вы кстати какое мясо больше любите? Курицу? Синину?
|
|
| |
freep187 | Дата: Воскресенье, 24.09.2023, 09:04 | Сообщение # 3 |
Сержант
| Вот это иинтересно, давно подумываем что-то такое купить для дачи
|
|
| |
linalineva7 | Дата: Четверг, 02.11.2023, 14:24 | Сообщение # 4 |
Сержант
| А хтось вже має досвід замовлення продуктів харчування з доставкою додому? Я думаю, що це зручний спосіб економити час і забезпечувати себе якісними продуктами. Але де краще всього купувати такі товари? Чи є якісь рекомендації чи підказки щодо найкращих інтернет-магазинів для замовлення їжі та продуктів?
|
|
| |
valetka583 | Дата: Четверг, 02.11.2023, 14:26 | Сообщение # 5 |
Сержант
| Ну а я можу порекомендувати вам сайт для замовлення продуктів харчування з доставкою додому. Цей інтернет-магазин METRO https://metro.zakaz.ua/uk/ , який пропонує широкий асортимент якісних продуктів, від свіжих овочів і фруктів до м'ясних та молочних товарів. Що особливо важливо, вони дотримуються високих стандартів якості і безпеки продуктів. Доставка товарів з інтернет-магазину METRO дуже зручна і швидка. Ви можете замовити все необхідне онлайн і отримати замовлення в зручний для вас час. Крім того, їхні ціни досить конкурентоспроможні, і часто вони мають акції та знижки, що дозволяє економити кошти.
|
|
| |